13 syyskuuta, 2013

Home sweet home

Sairaalasta pääsin kotiin siis tiistaina.
Haava on ollut aika kipeenä ja sain vielä kaiken hyvän päälle syysflunssankin, joten eipä nää viimepäivät oikeen mukavia oo ollu. :/ Varoen ku pitää liikkua niin varmaan vielä jotenkin jännitän vatsaa niin että supistelee ja iho on entistä kireämmällä. Kaippa tuo kerkee tuossa parantua ennen masun kasvamista, vaikka välillä tuntuu että vauva kyllä vielä tulee ulos leikkaushaavasta.. 

Eleasta huomas kyllä selvästi että ikävä on ollut. Voi miten kovaa ja pitkään tuo pieni tyttö halas äitiä ensimmäisenä kun kotiin tulin. Koko päivän se kulki perässä ja olis ollut syliä vailla, vaikeeta on ollut kun lääkäri kielsi nostelun kaheks viikoks. En kyllä oo malttanut pysyä erossa tuosta tytöstä, mutta onneks Eemi on voinu olla vähän pois töistä niin on voinu hoitaa kaikki pesemiset ja suurimmat nostelut. Tänään ja eilen oon aamusta tullu tähän äitille niin Eemi on päässy töihin. No, onneks on viikonloppu edessä ja uskon että ensviikolla oon jo paljon paremmassa kunnossa. Ihanaa olla kotona! :)

Keskiviikkona pyörähti käyntiin 26. raskausviikko. :)
*Tällä viikolla vauvan pituus n. 30cm ja painoa on n. 800g. <3

Mun mielestä kyllä sunnuntaina ultrassa lääkäri arvioi painoksi 640g, mutta onkohan noin? :D Kuitenkin sanoi, että vastaa viikkoja täysin, eli voi olla että olin niin pihalla ku olin niin kipee että muistan väärin.. Kaikki hyvin kuitenkin. Nukutus tais olla aika tuju vauvalle kun oli sen jälkeen pari päivää niin hiljanen, mutta nyt sama vilinä masussa jatkuu ja meillä on kaikki oikein hyvin. :)

Me jatketaan toipumista viikonlopun yli ja ensviikolla jatketaan taas normaalia elämää. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti