03 huhtikuuta, 2014

Välikauden vaatevalinnat

Haalari vai takki+housut? Kengät? Hanskat? Minkälaiset?
Mitä ominaisuuksia niiltä pitää "vaatia"?

Nämä ensimmäiset kunnolliset vk-vaatehankinnat Elealle on kyllä tuottanut todellista päänvaivaa. Mulla ei oo mitään tietoa mitä pitäisi ostaa, eikä yhtään helpota että netti ja kaupat on vk-vaatteita pullollaan.. 



Päätin kuitenkin luottaa tuttuun ja turvalliseen Po.ppiin, koska lähipiirissä on ollut kyseisen merkin ulkovaatteista vain positiivisia kokemuksia, ja muualtakin oon niitä kuullut. Hinta tietysti mietitytti, joten päädyin selailemaan käytettyjä haalareita fb-kirppiksiltä ja Huuto.netistä. Äkkiä sain huomata että en todellakaan ollut ainut joka etsi vk-haalaria 92 tai 98 koossa. Ainuttakaan ei ollut myynnissä, ostoilmoituksia oli miljoonia ja jos yksikin haalari tuli myytiin, se meni samalla hetkellä. Kuitenkin kuin ihmeen kaupalla sain kuin sainkin meille haalarin Huuto.netistä.

Haalari on aivan älyttömän hyväkuntoinen! Se on viimekevään mallistosta, enkä siis löytänyt ainuttakaan käytön jälkeä muuta kuin jalkarenksuista! Mukaan tuli myös Po.pin punaiset vk-hanskat, ja hintaa tällä paketilla oli 60€ postikuluineen. Musta ainakin tuntuu siltä että vitsi miten hyvät kaupat tein!


(Kuvat: polarnopyret.fi)

Haalarin kaveriksi ostin vielä käytettynä todella hyväkuntoiset Po.pin kumpparit sadekeleille. Pipoja meillä on miljoonia, mutta hain tänään vielä molemmille tytöille Po.pista nuo punaiset lakit, kun Kokkolan liikkeessä on "Hintatyrskyt" sunnuntaihin asti ja ne on siellä alennuksessa 10€/kpl. :)


(Kuva: polarnopyret.fi)

Kauppa-, kyläily-, ja muita sellaisia reissuja varten meillä on tämän kevään ihana pinkki Po.pin kuoritakki josta taisin jo aikaisemmin mainita. Tätä ostosta ehkä hieman kadun, koska hinta itkettää edelleen. Kaikki siis lähti mun pakkomielteestä tämän kevään keltaiseen kuoritakkiin (ihan vaan värin takia), mutta viimehetkellä peräännyin ja ostinkin pinkin. Se tässä siis harmittaa, että kun en kerta sitä keltaista ostanut niin oisin voinut ostaa jonkun halvemman takin tätä käyttöä varten.. 

Vila kulkee Po.pin windfleece-haalarissa, mutta sitten viileimmille kesäkeleille pitäis löytää varmaan jotain mikä lämmittäis pikkusta mutta ei olis noin kuuma kuin tuo haalari. Onko vinkkejä?

Nyt kun luen tätä postausta läpi niin tosiaan on pakko miettiä että onkohan tää jo pakkomielle tai oonko muuten vaan sekoomassa.. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti