12 huhtikuuta, 2014

Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain

Eemi täytti keskiviikkona 22. Synttärilahjaks olin etukäteen tilannut Eemille Dolce Gusto-kahvikoneen, mutta se "oikee" synttäriyllätys odotti vielä eilistä..


Meidän seurustelun alettua Eemin ystävät jäi vähän taka-alalle ja vietettiin aikaa oikeestaan vaan kahdestaan. Sitten tuli taloremppa, firman perustaminen joka toi mukanaan älyttömän määrän töitä ja lapset.. Eemin "oma aika" kolmen vuoden sisällä (=aika ilman lapsia tai töitä) on varmasti kahden käden sormilla laskettavissa. Eemin siskon Hetan kanssa päätettiin sitten järjestää yllätysjuhlat täällä meillä. 

Pari viikkoa sitten perustin salaisen fb-ryhmän jonka kautta kutsuin Eemin ystäviä tänne. Oon raahannut kaupasta juhlatarvikkeita salaa ja piilotellut niitä ympäri kämppää.. Eilen laitettiin Hetan kanssa kaikki valmiiks aamupäivällä kun Eemi oli töissä, ja juhlat alkoi kuuden maissa kun ensimmäiset vieraat tuli. Me lähdettiin lasten kanssa Hetalle yötä ja pojat sai jäädä juhlimaan ihan rauhassa. :)Vitsi miten vaikeeta onkaan ollut olla hiljaa tästä! Tykkään niin järjestää juhlia ja jännitti niin paljo mitä Eemi tykkää.. Ilta oli menny hyvin ja yöllisistä kuvista ja videoista voin päätellä että tais pojilla ihan hauskaaki olla. =D Tultiin aamupäivästä tyttöjen kanssa kotia ja täällä oli vielä ihan siistiäki, Eemi ihana oli yöllä vielä laittanut kaikki paikalleen ennen nukkumaanmenoa.


Eemi oli niin hyvävointinen että taidan vinkua sen pajunoksia keräämään mun kanssa kun Elea herää päikkäreiltä, on niin ihana ilma! Huomenna on talonäyttö eräässä aivan ihanassa talossa. <3 Itkettää jo valmiiks, ja pitääkin mennä kiusaamaan itteensä sinne.. Meidän pitäis saada remontti valmiiks ja talo myytyä ennenku mitään edes haaveillaan.. 

Mites teillä on viikonloppu sujunu? :)

5 kommenttia: