10 huhtikuuta, 2014

Hyviä löytöjä

Tänään on paikallisen Rukka-tehtaanmyymälän viimeinen loppuunmyyntipäivä. Jos joku Kokkolalainen lukee niin kannattaa todellakin käydä kattomassa, tosi hyviä alennuksia! Kävin ite aamusta kiertämässä, ja pakkohan sieltä oli jotain napata mukaankin..Ostin meille kaikille Icepeakin takit, ja todella hyvällä alennuksella! Ovh. näille kolmelle olis ollut näin nopeasti laskettuna 310€, ja hintaa jäi alennusten jälkeen yhteensä reilu 60€. Elea ei ehkä olis takkia tarvinnu mutta mun oli ihan pakko ostaa kun sai niin halvalla! :D Nyt tässä mietinkin että pitäiskö tuo Po.pin takki laittaa vielä varastoon odottamaan syksyä, kun on vielä niin reilua kokoakin ja ottaa pelkästään tuo uusi kokoa pienempi käyttöön.


Tuon reissun jälkeen oli pakko pyörähtää vielä kirppikseltä ja sama hyvä tuuri vain jatkui! Sain ihanan Po.pin pallomekon hintaan 11€, ja mitä oon netistä kattellut niin yleensä niistä ainakin pyydetään paljon enemmän. Hyvä löytö siis varsinkin kun mekko on aivan uudenveroinen! Vauvalle sain kans jotain kampetta ja itelle ihananihanan keltasen Blingon paidan. :)


Täällä alkaa sairastuvassa ja olla pikkusen tylsää.. Tytöt on ollut molemmat siis kuumeessa, ja onneks aika rauhallisia kuitenkin. Kerkesin tuossa aikani kuluks leipoa porkkanapiirakkaa, ja eilen "juhlittiin" Eemin synttäreitä päivällisen merkeissä.. 


Pikkunen Vilakin on ollu kuumeessa, ressukka. Maanantaina saatiin vielä rokotuksetkin, joten nyt on vähä vaikee sanoo että mitä oireita siitä tuli ja mitä tästä taudista. (Maanantaina oltiin siis neuvolassa ja Vila oli sentilleen saman pitunen kuin Elea saman ikäisenä, mutta 1,5kg painavampi! :D Voi rakas pullukka<3) Rota teki ilmeisesti mahan ainakin kipeeksi, se onneks taitaa alkaa helpottaa pikkuhiljaa. Eilen ja tänään ei enää oo ollut kuumetta, mutta varsinkin Vilalla on kamala yskä ja hengitys näyttäis olevan tosi vaikeeta. Vinkuu ja rohisee. Soitin päivystykseen ja käydään varmuuden vuoks näytillä tunnin päästä..

Täällä me koitetaan parantua, onneks ite oon ainakin toistaiseksi ollut terveenä!

2 kommenttia:

  1. Meillä sama homma, mutta ilman kuumetta. Vauvalle määrättiin ventolinea ja autto hyvin!:) paranemisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekki annettiin sitä vaan siellä terveyskeskuksessa, ja muuten kaikki oli ihan hyvin.. Limaa irtos jo siinä aika hyvin mutta taas meinaa pieni olla vähän tukossa.. :/ Eiköhän tää tästä.. :)

      Poista