29 kesäkuuta, 2014

Puoli vuotta


Puoli vuotta sitten saatiin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen meidän pieni Vila syliin. Ajatukset ja tunteet liukui laidasta laitaan, uusi elämä ja arki oli alkamassa, ja tulevaisuus jännitti kamalasti. Aivan kuin tuo pieni olis ollut täällä aina, toisaalta taas tuntuu että vasta me tultiin kotiin pienen nyytin kanssa. Voi pieni miten rakas olet mulle. ♥Harmittaa kamalasti etten ottanut/otattanut Eleasta mitään virallisia vauvakuvia. Haaveilin ensin vauvakuvauksesta, sitten puolivuotiskuvauksesta, mutta päätin kuitenkin odottaa 1-vuotiskuvaukseen. Nyt mietitytti se, että otanko Vilastakaan mitään virallisia kuvia koska isosiskostakaan ei ole.. Päätin kuitenkin hieman kokeilla ja kuvata, ja onneksi niin! Rakastan näitä kuvia, mun pikkunen tyttö on niiiin ihana! Tehdään varmaan vielä uusi kuvauskierros yläkerrassa paremmalla ajalla, tässä kuitenkin teille muutama kuva mun ihanasta pullukasta. :)
5 kommenttia:

 1. Ihana Vila :) Miten liikkuu jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mönkii peruuttaen, ja jaloilla koittaa potkia eteenpäin mutta ei ryömi vielä. Aika huonosti on viihtyny lattialla aikasemmin joten eipä oo hirveesti päässy vielä harjottelemaankaan.. Pikkuhiljaa, Eleakin lähti ryömimään varmaan 7-8kk ikäsenä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Viime neuvolassa (pari viikkoo sitte) tais olla n. 8,5kg. En tiiä onko tuo oikeesti niiin paljon, hassua vaan kun Elea oli 1v n. 9+kg. :) Ja Vilalla on kuvissa sama mekko ku Elealla oli 1-vuotiskuvissa :D

   Poista
 3. kuinka pitkä vila on? :)

  VastaaPoista