03 kesäkuuta, 2014

Pihatöitä

Meillä on ollut pari kuukautta täysi remontti menossa. Viimekesänä innostusta talon julkisivuremonttiin ei ollut tarpeeksi, ja niimpä se jäi tauolle yhtä nopeasti kuin alkoikin. Nyt ollaan vihdoin tsempattu ja pihapuoli alkaa olla pikkuhiljaa valmiina. Meidän suunnitelmat muuttui, joten sisäpuolen viimeistely ei ainakaan heti ole ajankohtainen. Sovittiin Eemin kanssa että kesä eletään nyt ainakin rauhassa ja syksyllä tehdään remontti sisällä valmiiksi.Piha on ollut muutosta asti aika myllätty, eikä Elean kanssa oikeen sitä oo voinut käyttää. Nyt kun se on tasoitettu ja siivottu, ollaankin pariin otteeseen sitä käyty jo testaamassa. Elea on ollut aivan innoissaan kun on niin paljon tilaa kirmata, eikä mullakaan oo ollut läheskään niin tylsää kun ollaan voitu olla Eemin seurana ulkona. 


Vielä olis vähän hommaa jäljellä. Multa haisee suoraansanottuna paskalle ja tulevan uima-altaan kuoppa on mutaa täynnä. Tottakai siellä kaivaminen oli Elean lempipuuhaa, joten sotkulta ei olla vältytty. Tänään olis onneksi vuorossa nurmikon kylväminen, ja sitten saakin muutaman viikon odotella että piha alkaa vihertää ja sen saa kunnolla käyttöön. Ihanaa että saadaan vihdoin oma piha!


Nyt kun me ilmeisesti tänne hetkeksi aiotaan jäädä, täytyy alkaa myös miettiä sisällä sisustusjuttuja ja säilytysratkaisuja. Kämppä ei oo ollenkaan sellainen kuin haluaisin, enkä oikeestaan tiedä mitä siellä pitäisi tehdä että se olisi.. Jokatapauksessa täällä en tällä hetkellä ainakaan hirveesti viihdy, joten jotain pitää keksiä.

Mites muilla on kesälomat alkaneet? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti