10 kesäkuuta, 2014

Kesäksi tekemistä

Edellisessä tekstissä taisin jo mainita, että laitetaan remontti tauolle kesäksi. Haaveena olis, että Eemi kerkeis tänä kesänä pitää edes lyhyen loman töistä, ja päästäis jossain käymään. Toistaiseksi kiire on ainakin kamala, ja tyydyttiin käymään läheisessä Kälviän kotieläinpuistossa.


Aika pieni paikka tuo on, ja tosiaan siellä on "vaan" kotieläimiä. Pupuja, kissoja, koiria, lehmiä, lampaita, possuja, kanoja ja semmosia. Elea oli kyllä innoissaan ja tykkäs eläimiä ihailla, mutta mua itteeni houkuttais enemmän joku hieman isompi paikka. Missä te ootte reissanut tämänikäisten kanssa? Mua houkuttais paljon ainakin Muumimaa, uskon että Elea tykkäis niiiin paljon kun muumit on aika kovassa suosiossa tällä hetkellä. Jossain muuallakin olis kiva käydä, tietäis nyt vaan ennenku alkaa suunnittelemaan että voiko Eemi edes olla lomalla. En oo hirveesti vielä selaillut netistä että mitä kaikkea olis tarjolla tämänikäisille lapsille, mutta vinkatkaa ihmeessä jos on joku kiva juttu mielessä! :)Oli meillä oikeesti mukavaa vaikka tuo viimeinen kuva näyttää tuolta! :D Kierroksen jälkeen lähdettiin vielä Pippurin ja lasten kanssa syömään maailman parasta kalakeittoa Pipsin mummulle. Nyt tytöt nukkuu ja itekkin taidan nostaa jalat sohvalle. ;)2 kommenttia:

 1. Muumimaailma on varmasti kiva, mutta must sen sisäänpääsykin on jo aika suolanen, ajatellen sitä, että kävis kesän aikana mahdollisesti jossain muuallakin..

  Me mennää ainakin mökkireissulla Särkänniemeen, sielhä on se Koiramäki, niin sinne mennään ainakin. Korkeasaari on kans listalla, mutta en tiiä meneekö neiti mummon ja papan kanssa vai koko perheen.. :D Isäntä tuos puhu, et menis Iidan kans vesipuistoo, saa nähä meneekö vai ei. Eihän kaikkialle mitenkään kerkiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, en oo muumimaailman hintoja vielä edes kattellu mutta ei kuulosta hyvältä.. :D Tuo korkeasaari on kans ollu mielessä, kun mua kiinnostais itteäki käydä sielä.. :)

   Poista