04 toukokuuta, 2013

Kevät?

Tosiaan, ehdin jo säikähtää että kevät olis vihdoin saapunut tännekkin. Aurinko paistaa taas niin kauniisti, että  ikkunasta kun katsoo vois melkeen luulla että siellä on lämmin Mistä tuo järkyttävän kylmä tuuli tulee joka päivä? Oon odottanut niitä lämpimiä päiviä, että vois vaikka käydä tuossa viereisessä puistossa keinumassa Elean kanssa tai muuten vaan viihtyä ulkona muutenkin kuin päikkäriaikaan. Ei kyllä tuu mieleenkään lähtee palelluttaan itseään tuonne tuuleen! :( Mun ystävä aloitti työt jäätelökioskilla, joten sen verran käydään kyllä ulkoilemassa että jäätelön syön siinä pihalla.

Kiireistä on ollut tuon itkuisen tytön kanssa. Kuume on laskenut ja tuntuu että Elealla alkaa olo helpottaa, mutta vähän nuha ja yskä vaivaa edelleen.  Eiköhän tästä ensimmäisestä sairastelusta vaan selvitty, tosin äiti ainakin on tooooodella väsynyt monen katkonaisen/lyhyen yön jälkeen. Tänään sain nukkua jopa seitsemään asti, kun Eemi heräs tytön kanssa jo klo 6.00. Vatsavaivatkin on ilmeisesti pikkusta vähän vaivannu, kun aamulla puoliunessa ja väsyneenä hirveesti kipristelee sängyssä, että lopulta on ollut pakko nousta ylös niin aikaisin. Pitää koittaa miettiä että mitä semmosta neiti olis voinut syödä joka mahan tekee kipeäksi..

Elean turvaistuinta (tilattu 2vko sitten?) ei näy eikä kuulu. Nettikaupassa luki että toimitus kestää 1-3 arkipäivää. Saa olla sitten, tilasin tänään täältä uuden. Hirvee homma yrittää vertailla noita istuimia, kun kaikissa kuitenkin on omat plussat ja miinukset, ja musta ei jotenkin oo siihen että istuisin  montaa tuntia koneella vertailemassa niitä. Uskon kyllä että hinta ja laatu kulkee käsi kädessä, mutta meillä ei ainakaan ollut varaa montaa sataa upottaa turvaistuimeen, joten sopivasti juuri tuolta Ozbabyn (ks. linkki ylempänä) nettikaupasta saatiin istuin alennuksesta. Hinta taisi jäädä vähän alle 200€. En tosiaan muista tarkasti edes istuimen nimeä, ja ainakaan näin äkkiä vilkaistuani uudestaan noita sivuja en sitä istuinta tuolta enään löytänyt. Eilen tuli jo viesti että istuin on tulossa. Ihanaa saada vihdoin se kotiin. Elea on jo aika ison näköinen tuossa turvakaukalossa. Jalat ei millään enää sovi kyytiin, mutta ollaan vaan odoteltu että tyttö kasvaisi sen yli 9kg että istuimessa saisi pitää. Tyttö on jo pitemmän aikaa näyttänyt niin hassulta turvakaukalossa. Jalat tulee piiitkälle yli sieltä, kun pituutta kuitenkin löytyy. 8kk neuvolassa Elea painoi kuitenkin vähän alle 8kg, joten veikkaisin että lähellä sitä yhdeksää ollaan nyt :) Kunhan nuha vähän helpottaa, niin ensi  viikon aikana saisi varata ajan 10kk neuvolaan jossa näkee taas vähän tytön mittoja tarkemmin. :)

Eilen tuli viesti sähköpostiin että Pompin paketti on lähtenyt tulemaan! En jaksa odottaaaaaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti