14 heinäkuuta, 2014

Antakaa armoa

Huhhuh. Melkein viikko on taas vierähtänyt mutta täällä ollaan. Vilalla alkoi viimeviikolla nousemaan lämpö, olihan meidän edellisestä sairastelusta kuitenkin jo varmaan pari viikkoa, eli aivan liikaa. Meillä ei aikaisemmin kummatkaan tytöt oo koskaan valvottanu, eikä muutenkaan se sairastelu oo ollut niin kamalaa. Tällä kertaa pikkutyttö olikin aivan raukka ja selvästi kipeä,  ja kuumekkin nousi 39,5 asteeseen. Sylissä oli ruuhkaa. Ilmeisesti tauti oli vauvarokkoa, koska ihottuma nousi samalla kuin kuume laski. Huokaisin jo helpotuksesta, sillä meidän muiden ei tarvis sitä sairastaa.


Jepjep. Pari päivää vietettiinkin taas terveenä. Ulkona, rannalla, jätskillä. Ihana kesä. Sunnuntaina päätettiin lähteä Reisjärvellä käymään, mutta aamun taisteluiden jälkeen todettiin että Elealla ei oo kaikki ihan hyvin. Huutoa, kiukkua, huutoa. Iltapäivästä alkoi syykin valjeta, oksennustauti. Jeeeeeee! Toistaiseksi Elea on ainut joka on oksentanu, mutta itellä on aivan veto pois ja tosi huono olo. Toivotaan, että Vila tältä ainakin nyt välttyis.. :/ 


Niin, täällä me nyt sairastetaan. Tänään Elea vaikuttais ainakin hieman paremmalta, vaikka ei tuo terve oo vieläkään. :/ Kumpa nuo pienet sais nyt tämän jälkeen hetken olla rauhassa. :( Toivottavasti muilla on alkanut viikko paremmin! Nyt odottelen täällä innosta piukeena sitä sadetta ja ukkosta. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti